Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan Belediyespor Kupa’da çeyrek finalde

Seyhan Belediyespor Kupa’da çeyrek finalde

Seyhan Belediyespor Kupa’da çeyrek finalde

Izmir’de gerçeklesen Hentbol Erkekler Türkiye Kupasi ilk Tur karsilasmalari’nde yer alan Seyhan Belediyespor gruplarda en iyi 3.takim olmasi nedeniyle adini çeyrek finale yazdirdi.

2.TORBADA YER ALIYOR

Çeyrek final kuralari sonrasinda Besiktas Aygaz, Spor Toto , Nilüfer Belediyespor ve Izmir BBSK 1. torbada seri basi olarak yer alirken, 2. torbada Beykoz Belediyespor, Göztepe, Güneysu ve Seyhan Belediyespor yer alacak.Ilk maçlarin 15 Ocak, ikinci maçlarin ise 5 Subat tarihlerinde oynanmasi düsünülüyor.

 

BILBEK’TEN SPORCULARINA ÖVGÜ

Seyhan Belediyespor Hentbol takim Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Adanali sporcularimizla büyük bir basariya imza attik. Süper lig takimlariyla basa bas mücadele ettik. Türkiye’ye, Seyhan Belediyespor takimini güzel bir sekilde tanittik. Çeyrek final maçinda da elimizden gelen çabayi harcayacagiz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay’a tesekkür ediyorum” dedi.

BASKETBOL TAKIMI FARKLI KAZANDI

Bu arada, Büyük Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda karsilastigi Bilfenspor Kulübü’nü 128-36 yenerek üçte üç yapma basarisi gösterdi. Müsabakayi, Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Seyhan Belediyespor Kulüp Baskani Selçuk Özkök, Seyhan Belediyesi Basin Müdürü ve Seyhan Belediyespor Genel Kaptani Gökhan Üney, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Olgun Arslan da izledi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı